Кралското семейство се похвали с финалния резултат от подготовката за

...
Кралското семейство се похвали с финалния резултат от подготовката за
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец с пищна коледна украса

Кралското семейство се похвали с финалния резултат от подготовката за идните празници. В Бъкингамския замък блестнаха три коледни дръвчета. Най-голямото измежду тях е с височина четири метра и половина. Позиционирано е в Мраморната зала.

Две други елхи от по три метра стоят от двете страни на огромния вход на Бъкингамския замък. Както прилича на кралски коледни дръвчета, те са украсени с десетки дребни корони.

 Снимка 329052

Внушителните стълби в двореца също са преобразени за идните празници. Бронзовите парапети от 1828 година са декорирани обилно със зелени клончета и безчет разноцветни играчки.

Въпреки усилената подготовка за Коледа, която кипи в Бъкингамския замък, кралското семейство няма да прекара празниците там. Традицията от 1988 година повелява за последните дни от годината да бъдат в резиденцията Сандригам в Норфолк.

Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Смята се, че украсяването на коледно дърво е въведено като бит в кралския двор от брачната половинка на крал Джордж III - Шарлот. По-масовото разпространение е заслуга на кралица Виктория и принц Алберт. Кралица Елизабет Втора изпраща по 750 приветствени картички преди Коледа, а всички чиновници на кралския двор получават персонализиран подарък.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР