Кралското семейство определено не изпитва недостиг на служители, но техните

...
Кралското семейство определено не изпитва недостиг на служители, но техните
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за „смелия“ конник на кралица Камила, който ускорява пулса

Кралското семейство несъмнено не изпитва дефицит на чиновници, само че техните конници играят една от най-важните функции измежду многочислените им чиновници.

Офицерите от въоръжените сили нормално се избират за тази роля за тригодишен интервал на командироване и се споделя, че монархът ги избира персонално, което го прави голяма чест. Конникът дава отговор за подпомагането на кралските особи в тяхната социална работа и ежедневните им действия, като да вземем за пример да оказва помощ при воденето на дневниците им.

Кралският конник на кралица Камила - майор Оли Планкет - за първи път стартира да притегля вниманието на кралските почитатели по време на церемонията по коронясването през 2023 година, само че съгласно известията той е в ролята от ноември 2022 година, малко откакто Камила стана кралица консорт след гибелта на кралица Елизабет. Неговият " грациозен " добър външен тип значи, че наличието му на кралски събития сигурно е било оценено от кралските наблюдаващи, само че не се знае доста за приключения боен....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР