Кралското семейство на Люксембург празнува, след като обяви, че 32-годишната

...
Кралското семейство на Люксембург празнува, след като обяви, че 32-годишната
Коментари Харесай

Принцеса Александра от Люксембург е бременна

Кралското семейство на Люксембург чества, откакто разгласи, че 32-годишната принцеса Александра и нейният брачен партньор Николас Багори чакат първото си дете. " Техни кралски височества великият херцог и великата херцогиня на драго сърце оповестяват, че принцеса Александра и господин Николас Багори чакат първото си дете. Раждането е планувано за пролетта. "

Родителите на принцесата - великият херцог Анри и херцогиня Мария Тереза, имат пет деца, като Александра е единствената им щерка. Родена е през 1991 година и има бакалавърска степен по философия и магистърска по междурелигиозни проучвания от Ирландското учебно заведение по икуменизъм към Тринити Колидж. Прекарала е и известно време в Съединени американски щати, където е учила в университета в Стъбенвил и е била на стаж в Организация на обединените нации, осведоми изданието Page Six. 

Кралската персона владее свободно няколко езика, в това число френски, британски, испански, немски, италиански и люксембургски. Тя се омъжва за Багори, който учи политически науки и класическа литература, през април 2023 година в Люксембург. Религиозната гала се състои седмица по-късно в Борм-ле-Мимоза, Франция.

Чрез татко си Александра е обвързвана с доста европейски кралски фамилии, измежду които тези на Белгия, Швеция, Нидерландия, Лихтенщайн, Испания и Португалия. Принцесата също по този начин е интензивно работещ член на кралското семейство на Великите херцози и е представяла дребната страна по доста мотиви, в това число на Олимпийските игри и при публични визити във Ватикана. Тя даже одобри поканата и гостува на Кейт Мидълтън през май 2017 година

Принцеса Александра и Николас Багори
Снимка: Getty Images
А що се отнася до щастливата новина за кралското семейство - бебето ще бъде осмото внуче на великия херцог Анри и великата херцогиня Мария Тереза.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР