Кралското семейство мълчи в социалните медии, докато Меган празнува рожден ден

...
и също не публикуваха в официалния си акаунт в X,
Коментари Харесай

и също не публикуваха в официалния си акаунт в X, но публикуваха снимка на Меган миналата година, пожелавайки й честит рожден ден - което раздели мненията на уебсайта на време.

Обикновено само работещи членове на монархията се разпознават в кралските акаунти в социалните медии.

Херцогинята на Съсекс заедно със съпруга си се оттеглиха като старши работещи членове на кралското семейство през 2020 г., преместване в Калифорния за лична и финансова свобода.

Прочетете още:
Хари и Меган напуснаха Frogmore Cottage
Очевидното отвращение на принц Уилям към килтовете, отбелязано от кралски наблюдатели

Херцогинята беше снимана с Хари няколко дни преди рождения си ден, напускайки ресторант в американския щат, където двойката е установила нов живот за себе си с двете си деца Арчи и Лилибет.

Късно миналата година херцогът на Съсекс разкри проблемните си отношения с кралското семейство в специално издание на Netflix и автобиографията си Spare, но присъства на коронацията на краля през май - като Меган реши да остане в САЩ.

Какво следва за принц Хари?

Преди месец Бъкингамският дворец потвърди, че двойката е напуснала дома си в Обединеното кралство, Frogmore Cottage, тъй като са били помолени да преместят останалите си вещи от резиденцията в Уиндзор.

Междувременно Хари за последен път беше в Обединеното кралство в началото на юни, когато даде показания пред Върховния съд по иск срещу издателя на Daily Mirror за предполагаемо хакерство.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР