Кралското семейство има много коледни традиции от украсяване на дървета,

...
Кралското семейство има много коледни традиции от украсяване на дървета,
Коментари Харесай

Странна коледна традиция, която кралското семейство прави преди и след вечеря

Кралското семейство има доста коледни обичаи от накичване на дървета, посещаване на черква и присъединяване в доста задължения за положителни дела.

Има обаче една обявена традиция, която сигурно ще повдигне вежди. Той беше изобразен в миналогодишния филм " Спенсър ", който е основан на принцеса Даяна с Кристен Стюарт в основната роля.

Във кино лентата се вижда по какъв начин героите се претеглят преди и след коледната си вечеря. Въпреки че наподобява необичайно, само че се оповестява, че кралското семейство е взело участие в тази традиция от десетилетия.

Твърди се, че традицията е почнала при започване на 90-те години на предишния век и задачата й е била да се види какъв брой доста всеки се любува на храната си и да се увери, че гостите са яли задоволително.

Идеята беше, че всички посетители биха били добре нахранени, в случай че бяха качили няколко кг. Крал Едуард VII сложи началото на традициите и даже гостите при починалата кралица Елизабет II се претегляха при идването си. И през 2018 година традицият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР