Кралското семейство е интересна тема за много от жителите не

...
Кралското семейство е интересна тема за много от жителите не
Коментари Харесай

Джош О`Конър: Принц Чарлз е човек, който само чака майка му да умре

Кралското семейство е забавна тематика за доста от жителите освен на Англия, само че и по целия свят. Животът и дейностите на кралицата, принцовете и принцесите въодушеви изработката и на сериала „ Короната “, който преди няколко дни стартира да излъчва и третия си сезон.

В новите епизоди феновете стават очевидци на нови артисти, които влизат в порасналата версия на кралските особи. След като в първите два сезона Клеър Фой изигра кралица Елизабет II, в този момент на нейно място ще гледаме носителката на „ Оскар “ Оливия Колман.

Мат Смит като принц Филип ще бъде сменен от Тобиъс Мензис, а Хелена Бонъм Картър влиза в обувките на принцеса Маргарет, която по-рано беше изиграна от Ванеса Кърби. Още едно ново лице ще забележим тази година в „ Короната “ и това е артистът Джош О`Конър.

Той ще влезе в ролята на принц Чарлз през идващите два сезона. „ Радостен съм, че ще се причисля към идващите епизоди на „ Короната “. Нямам самообладание да покажа на публиката индивида, който седи в центъра на едни от най-важните събития за нашата страна “, споделя Джош за новото си амплоа.

29-годишният артист е взел участие в сериала „ Peaky Blinders “, както и във кино лентата „ God`s Own Country “, който излезе през 2017 година. Сега О`Конър приказва пред английското GQ за това какво тъкмо е научил от ролята си на принца.

„ Това, което разбирам е, че той е човек, който чака майка му да почине, с цел да може неговият живот да придобие смисъл “, споделя той пред списанието. О`Конър прибавя, че не може да си показа какво значи да чакаш родителят ти да почине. „ Човекът, който би трябвало да обичаш безусловно, е същият, който управлява живота ти “.

Все отново артистът не се оплаква, че тъкмо той влиза в ролята на принц Чарлз. Макар да признава, че му е било мъчно да си показа през какво минава синът на кралица Елизабет II, той споделя, че се любува на ролята.

След като получава работата, О`Конър стартира съществено изследване на живота на Чарлз и цялото кралско семейство. Той даже гледа документалния филм „ Prince, Son and Heir: Charles at 70 “, излъчен по BBC в чест на 70-годишнината на принца. Актьорът даже схваща какво обича да си похапва наследникът на трона.

„ Започнах да хапвам доста яйца, тъй като това е, което Чарлз прави. Той яде доста сварени яйца “. Другото, което е трябвало да научи, е по какъв начин се язди кон по метода на принца. „ Чарлз държи юздите по характерен метод. Затова и аз трябваше да се науча да ги държа по този начин. Но пък ми хареса “, добавя О`Конър пред GQ.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР