Кралските сватби са от онези светски събития, за които се

...
Кралските сватби са от онези светски събития, за които се
Коментари Харесай

Нова сватба се задава в британския кралски двор

Кралските сватби са от тези всемирски събития, за които се приказва дълго както преди да се случат, по този начин и откакто към този момент са факт.

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се трансформира в събитието на 2018 година, а няколко месеца след нея пристигна и още една кралска венчавка - тази на принцеса Йожени и нейният фаворит Джак Бруксбанк. Между двете събития се направиха куп съпоставения, които са просто неизбежни, най-малкото поради протокола.

А в този момент на хоризонта се задава още една женитба, за която ще се приказва в идващите няколко месеца. Сестрата на към този момент омъжената принцеса Йожени Беатрис също се е запътила към олтара.
 Снимка 439455

31-годишната принцеса на Йорк е щерка на принц Андрю и Сара Фъргюсън. Тя участва на всичко по-важни кралски събития, а в този момент пристигна и нейният ред да бъде център на вниманието.

От няколко месеца се носят клюки, че Беатрис е сгодена за 35-годишния милионер, занимаващ се с недвижими парцели, Едуардо Моци , само че към момента няма публично удостоверение от двореца.

Двамата излизат от към година, а първата им взаимна обществена поява бе през март на събитие, на което участваха и Кейт Мидълтън, и Виктория Бекъм.
 Снимка 439454

Според източници, сватбата на Беатрис и Едуардо ще бъде напролет на 2020 година Принцесата е девета по линията за заместничество на трона и няма потребност да желае позволение от кралицата, с цел да се омъжи.

Въпреки това, Елизабет Втора утвърждава връзката на своята внучка. Двойката е била на посетители в кралското имение Балморал предходната седмица и се счита, че точно тогава може да са й съобщили новината, че са сгодени и напълно скоро и ние да я научим, написа Daily Mail.
 Елизабет Втора, принцеса Ан и какво не знаем за дъщерята на кралицата
Дъщерята на кралицата, за която знаем прекомерно малко

А пък през днешния ден има рожден ден

Милионерът от дълго време е показан на фамилията на Беатрис, както и на нейното близко обграждане. А самият факт, ч е това е първият мъж, с който я виждаме в последните 10 години , е явен знак, че сватбата в действителност е близо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР