Кралските семейства предизвикват огромен интерес по целия свят. Ако безспорни

...
Кралските семейства предизвикват огромен интерес по целия свят. Ако безспорни
Коментари Харесай

Дубайското кралско семейство, английското кралско семейство и основната разлика помежду им

Кралските фамилии провокират голям интерес по целия свят. Ако безспорни любимци са от английския кралски двор, една друга фамилия също заслужава да й обърнем малко повече внимание.

Дубайското кралско семейство е по-нетрадиционно от европейските, към които най-често обръщаме взор. Но в какво тъкмо се показват приликите и разликите? Нека разгледаме малко по-обстойно живота на шейх Мохамед и неговото семейство.

В Дубай и в останалите емирства купите са малко по-различни. Мохамед бин Рашид ал-Мактум е шейх и емир. Той има 23 деца от три дами, както и десетки внуци. Настоящата му законна жена е Хая бин Ал Хюсеи, принцеса и сестра на сегашния крал на Йордания.

Шейх Мохамед

Най-големият наследник на шейха - принц Рашид, умря при неизяснени условия през 2015 година Освен многочислено, дубайското кралско семейство е и доста, доста богато. Затова и не липсват слуховете за разгулни запои, доста опиати, дами и даже принуждение.

Напук на цялата тази митология пък, емирът и неговите родини избират да показват много непретенциозен и друг от описания живот. Част от него са и чести визити във Англия, включващи срещи с кралицата, принцовете и херцогините, само че и още нещо.

Докато Уилям, Хари, Меган, Кейт, Чарлз и Камила не могат да имат профили в обществените мрежи, в дубайското кралско семейство са много по-либерални в това отношение. Дори значими известия като раждането на следващото дете на емира се вършат в обществените мрежи.

Младият престолонаследник принц Хамдан пък постоянно е определян и като " краля на Instagram " поради похвалната интензивност и фрагментите, които милиони дами харесват.

Принц Хамдан демонстрира образно в Instagram, че е почитател на животните, на рисковите прекарвания и даже написа лирика, която споделя с милионите си почитатели. А на някои от фрагментите му виждаме по какъв начин с татко му се возят в лондонското метро, като най-обикновени хора, предава The Talko.

Самият шейх на Дубай също има персонален профил в Instagram и цели 3.7 милиона почитатели. Принцеса Хая е не по-малко известна в обществените мрежи и споделя много от персоналния си живот, което за някои е недопустимо, когато приказваме за кралска персона.

Съпругата на дубайския емир има увлечение към публицистиката, взе участие в редица благотворителни акции и не се тормози да се поизцапа, когато е за добра идея. Тя споделя, че със брачна половинка й са на мнение, че децата им би трябвало също да се поизцапат, да си играят в калта, с буболечки, да имат една същинско детство, а не да бъдат капризни и хранени със сребърна лъжица от дребни.

Скритите гении на кралското семейство

Миналата година пък принцеса Латифа - едно от многото деца на емира на Дубай, разгласи в профила си в Instagram, че напуща кралското семейство, тъй като не може да издържи на всички правила и забрани. Е, сходен скандал в английския кралски двор е малко евентуален. А може би точно поради сходни произволи кралицата е забранила обществените мрежи... /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР