Кралските особи винаги са били на особена почит, радвали са

...
Кралските особи винаги са били на особена почит, радвали са
Коментари Харесай

Най-красивата кралска дама на всички времена

Кралските особи постоянно са били на особена респект, радвали са се на интереса освен на елементарните хора, само че и на медиите. А в последните десетилетия дамите, част от кралските фамилии, са образец за подражателство и обект на удивление освен поради увереността, силата и достиженията си, само че и поради метода, по-който наподобяват.

От отрупани със злато и скъпи платове, кралските дами станаха фенки и създателки на фешън трендове . Стилът може и да се придобива с времето, само че има друго, което си е просто даденост - хубостта.

Колкото и да е напреднала козметиката и пластичната хирургия, има едно постоянно и неоспоримо предписание, с което от епохи се дефинира дали един човек е прелъстителен или не - Златното сечение на Леонардо да Винчи , употребявано и от античните гърци.
 Снимка 488492

" Физическата съвършенност " се пресмята посредством измервания и съпоставения и разнообразни елементи на лицето, както и на неговата симетрия. Например, при красивите дами дължината на ухото би трябвало да е равна на дължината на носа, а ширината на окото би трябвало да е равна на дистанцията сред очите.

На базата на подобен разбор американският еластичен хирург Хулиан де Силва прави ранглиста на кралските дами с най-перфектни лица. Чрез потреблението на цифровизирани технологии, той стига до извода, че принцеса Даяна е най-привлекателната кралска персона на всички времена .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BorsOnline (@borsonline) на Юли 17, 2020 в 3:01 PDT

Лекарят е почитател и на Меган и Кейт, само че Златното сечение е изрично която е победителката с 89.05% съвършено съответствие. Покойната брачна половинка на принц Чарлз има вярна форма на лицето, на челото, на носа и на веждите , а най-слабите й места са брадичката и устните.

Съвсем покрай Лейди Ди се подрежда Рания, кралицата на Йордания , с 88.9%. Тя обаче в действителност е най-красивата жива кралска персона. При нея, за разлика от Даяна, брадичката и устните са най-високо оценени, за разлика от носа и региона на веждите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sophia News (@thesophianews) на Юли 16, 2020 в 8:03 PDT

Трета остава Грейс Кели , принцесата на Монако, единствено с една десета по-малко от Рания. Тя е образец за безконечна хубост със своя паметен взор и обемни устни.
 Меган Маркъл, новата визия на херцогинята и какво промени тя
Новата остаряла Меган е тук

Звездният искра й липсваше

Четвъртото място е отредено на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, която, става известно, има по-симетрично лице от Кейт Мидълтън . Носът и брадичката са мощните черти на брачната половинка на принц Хари, до момента в който тази на принц Уилям има съвършеното разстояние сред носа и устните, предава Daily Mail.

Princess Diana has been revealed as the most beautiful royal of all times, according to ancient Greece's 'golden ratio' #princessdiana #queenrania #gracekelly #MeghanMarkle #katemiddleton pic.twitter.com/mK0Qr2znUw
— Al Bawaba Entz (@AlBawabaEntz) July 16, 2020
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР