Кралските особи виждаме в официални тоалети, с безупречен външен вид

...
Кралските особи виждаме в официални тоалети, с безупречен външен вид
Коментари Харесай

Чарлз и Камила по бански в Барбадос

Кралските особи виждаме в публични тоалети, с безукорен външен тип и на блестящи събития. Е, от време на време и не толкоз блестящи, в случай че уговорките им го изискват. Но да забележим представител на кралското семейство по бански си е огромна вест. А когато са цели двама - напряко удар в десетката.

Последни мемоари имаме за фотоси на Уилям и Кейт като пресни гаджето, на който Мидълтън показва забележителна форма. След това съумяха да я щракнат и без горнище, а кралският двор съумя да осъди папараците.

Този път обаче обективите са привлечени от принц Чарлз и Камила Паркър. Синът на кралицата, който се счита за най-вероятен неин правоприемник на трона, се наслаждения на къса отмора край крайбрежията на Барбадос. А там метеорологичните условия и ситуацията несъмнено не допускат носенето на костюм и публична рокля.
 Снимка 413326

Всъщност, визитата на карибския остров, от който е родом Риана, е част от 12-дневна обиколка на херцога и херцогинята на Корнуол в района . Но когато към теб има толкоз слънце, пясък и вода, няма по какъв начин да не се изкушиш да им се порадваш.
 Принц Чарлз, Камила Паркър и един мъж, който твърди, че им е наследник
Имат ли Чарлз и Камила извънбрачно дете

Говори мъжът, който желае да е принц

Чарлз и Камила съчетаха потребното с приятното като захвърлиха формалните облекла след края на плануваните срещи и се насочиха към плажа единствено по бански. Паркър заложи на цялостен модел, а принцът показва забележителна форма за своите 70 години , написа Daily Mail.
 Снимка 413325

Според източници от двореца, синът на кралица Елизабет поддържа фигурата си с комплекс от извършения, които е научил от своя татко принц Филип . Те са заимствани от подготовката на военните в Канадските военновъздушни сили,а Чарлз ги комбинира с диета за по-добри резултати.
 Снимка 413327

Самият престолонаследник нееднократно се е шегувал с нескрита горделивост, че може да облече свои костюми и униформи от преди 30 години, тъй като тежестта му е едно и също към този момент няколко десетилетия - 72 кг. Е, да, в този момент няма плочки като на 20, само че отново наподобява най-малко с 10 години по-млад.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР