Кралските особи вече не са това, което са били преди

...
Кралските особи вече не са това, което са били преди
Коментари Харесай

За какво Меган похарчи половин милион

Кралските особи към този момент не са това, което са били преди години. Сега ги посрещаме освен съгласно купата, само че и по облеклата. А кралиците, принцесите и херцогините дават уроци по жанр на света. Но тези уроци излизат много скъпички...

Изминалата година бе повратна в живота на Меган Маркъл , тъй като стана брачна половинка на принц и към този момент носи неговия първи правоприемник. За да се впише в редиците на английския кралски двор, някогашната актриса следва прецизно препоръките на своята стилистка, само че и залага все на скъпи марки облекла.

Така херцогинята на Съсекс се подрежда на първото място в класацията за дамите от европейските кралски фамилии, похарчили най-вече пари за тоалети през 2018 г . Кралски фешън специалисти са създали калкулация на сумите, които по никакъв начин не са дребни.

 Снимка 385397

Меган Маркъл е пръснала цели 508 хиляди $ за облекла, обувки и аксесоари в желанието си да се затвърди като стилна херцогиня и да поразклати трона на Кейт Мидълтън. Половин милион... май се е престарала.

До този извод стигаме и при сравнението с другите сумите. На второ място в класацията е принцеса Мари Датска, която през 2018 година на няколко пъти ни изненада с фешън избори. Но те са против общата сума от близо 113 хиляди $.

На трето място е графинята на Есекс Софи, която обича да свети и да бъде забелязвана. Но съумява да се вмести в много по-скромен бюджет - едвам 93 хиляди $ за предходната година.

 Снимка 391575

И изненадата идва от ч етвъртата позиция, на която се подрежда самата Кейт Мидълтън . Херцогинята на Кеймбридж прекара няколко месеца в третото си майчинство, само че по-късно бързо навакса с задължения и тоалети, написа Daily Mail.

За облекла Кейт е похарчила едвам 86 хиляди $ през 2018 година , което си е оскъдна сума спрямо този половин милион на Меган Маркъл. Но пък това съпоставяне още веднъж ни води до един извод - с тилът не се купува с пари.

 Меган Маркъл, стилистката й Джесика Мълроуни и дребните им секрети
Майките секрети на стилистката на Меган Маркъл

И тя е фенка на Кейт

Класацията на кралските дами се добавя от норвежката принцеса Мет-Марит (66 хиляди), принцеса Шарлен от Монако (66 хиляди), кралица Максима Нидерландска (61 хиляди), принцеса Беатрис от Йорк (60 хиляди), принцеса Виктория Шведска (47 хиляди), кралица Летисия от Испания (45 хиляди), принцеса Йожени (40 хиляди) и принцеса София от Швеция (33 хиляди).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР