Кралските особи са не по-малко известни личности от холивудските звезди

...
Кралските особи са не по-малко известни личности от холивудските звезди
Коментари Харесай

Меган Маркъл, принц Хари и техният бодигард

Кралските особи са не по-малко известни персони от холивудските звезди и имат не по-малко съображение да бъдат защитавани. Затова към тях постоянно има добре подготвени телоохранители, които държат на разстояние папараци и недоброжелатели. Но някои от тях наподобяват не тъкмо по този начин, както допускаме.

От една седмица принц Хари и Меган Маркъл са на дълго пътешестване в Австралия и на остров Фиджи. Визитата им включва посещаване на редица публични места, където са обградени от десетки и стотици хора. И това допуска да имат наоколо човек, който да ги пази от възможна офанзива.

Е, в тази ситуация те са няколко, само че един от тях е въоръжен с токчета и пола. Да, защитата на Хари и Меган е жена и не може да бъде различена измежду тълпата, каквато е и задачата.

Дамата с руса коса работи за херцога и херцогинята от няколко месеца и в този момент е компактно до тях, постоянно когато имат потребност от нея. Но наличието й остава неусетно и изцяло ненатрапчиво.

Да имаш жена за телохранител е по-скоро предписание, в сравнение с изключение в английския кралски двор. Всеки негов представител има най-малко по една дама, която се грижи за сигурността. Например Кейт Мидълтън се трансформира в близка другарка със своята дългогодишна охранителка Ема Пробърт.

За русата дама, която е като сянка на Хари и Меган, към момента не знаем съвсем нищо, а и едва ли ще разберем. По-важното в тази ситуация е, че тя извършва добре отговорностите си, а и херцогът и херцогинята на Съсекс се усещат умерено, когато е в близост. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР