Кралски традиции с модерен облик – това се очаква от

...
Кралски традиции с модерен облик – това се очаква от
Коментари Харесай

Сватбата на Меган и Хари – кралски традиции с модерен облик

Кралски обичаи с съвременен образ – това се чака от сватбата на английския принц Хари и годеницата му американската актриса Меган Маркъл.

Двамата ще се венчаят в параклиса „ Сейнт Джордж “ на замъка „ Уиндзор “ – дом на английските крале и кралици от съвсем 1000 години. Бащата на Хари – принц Чарлс, и брачната половинка му Камила, са последната кралска двойка, венчала се там през 2005 година

„ Плановете следват традициите от предишното. Събитието в двореца ще бъде частно за кралското семейство, само че употребявайки улиците в близост, те ще ангажират и обществото “, разяснява кралският хроникьор Алистър Брукс.

Точно в 13:00 ч., след венчавката си, Хари и Меган ще поемат с карета по улиците на Уиндзор като брачен партньор и брачна половинка. Процесията ще приключи по дългия, необятен бул. от XVII век, който води до замъка.

--> Собствениците на магазини и заведения за хранене там се надяват събитието да притегли доста туристи този сезон.

„ Уиндзор навлиза в нов стадий – възражда се. Обмисляме да украсим заведението с английското знаме и фотоси на кралското семейство “, споделя един от тях – Амир.

В Уиндзор двойката прекарва доста значими моменти през последната година.

„ Тази кралска женитба ще има повече детайли от шоубизнеса за разлика от предходните. Очакваме Меган да произнесе тирада, което до момента не е правено “, показва кралският сътрудник Роя Ника.

Параклисът ще може да събере единствено към 800 посетители. За съпоставяне, принц Чарлз и принцеса Даяна поканиха на своята „ женитба на века “ през 1981 година в лондонската катедрала „ Сейнт Пол “ 3500 души. А принц Уилям и Кейт Мидълтън в Уестминстърското абатство – 1900.

От двореца „ Кенсингтън “ обявиха, че вечерта принц Чарлз ще провежда настрана празненство в по-тесен кръг за своя наследник и неговата годеница.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР