Кралски експерт припомни стара травма в кралското семейство. Според Дънкан

...
Кралски експерт припомни стара травма в кралското семейство. Според Дънкан
Коментари Харесай

Принц Хари бил бесен на реакцията на кралското семейство при смъртта на принцеса Даяна - slava.bg

Кралски специалист напомни остаряла контузия в кралското семейство. Според Дънкан Ларкомб, херцогът на Съсекс е бил извънредно неудовлетворен от метода, по който кралското семейство реагирало на новината през 2008 година за гибелта на майка му. Ще напомним, че лейди Даяна почина при автомобилна злополука в Париж през 1997 година.

„ Хари беше гневен, че съветниците на татко му направиха изказване. Видях неговия вътрешен забранен яд заради липса на надзор върху казаното... Той постоянно имаше предпочитание да управлява личната си орис “, сподели Ларкомб. Какви тъкмо думи вбесили принц Хари, кралският специалист въпреки всичко не посочи.

Според формалната версия принцеса Даяна и нейният другар Доди ал Файед, пътували дружно, починали по виновност на папараците, които ги подгонили с автомобила. Съдът постанови, че става въпрос за непредумишлено ликвидиране. Много почитатели на лейди Ди и до през днешния ден считат, че тя е била убита по молба на кралското семейство.

През 2008 година принц Уилям и принц Хари публично оповестиха, че са съгласни с присъдата и са признателни на съдията и правосъдните заседатели за свършената работа, която коства на Обединеното кралство 6,5 милиона паунда.

Почти 20 години най-малкият наследник на лейди Ди се пробва самичък да се оправи с болката от загубата, само че в последна сметка не без поддръжката на брат си се обърна към професионална помощ.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР