Кралски биограф твърди, че кралица Камила е повече от щастлива

...
Кралски биограф твърди, че кралица Камила е повече от щастлива
Коментари Харесай

Кралица Камила „познава границите“ около „пространството“ на краля и внуците, казва кралският автор

Кралски биограф твърди, че кралица Камила е повече от щастлива да почита границите на крал Чарлз, когато той се грижи за внуците си.

Робърт Хардман, който написа „ Създаването на крал: крал Чарлз III “ и „ Модерната монархия “, сподели пред People: „ Тя [кралица Камила] не би желала да влезе в пространството на краля с внуците си. " 76-годишната жена, която е нежна майка на две свои деца от първия си брак с Андрю Паркър Боулс, е щастлива да прекарва време със фамилията на колегата си - само че не за сметка на своето лично, уточни създателят.

Хардман изясни: „ Тя няма да се натоварва. Тя към момента е доста запалена по поддръжката. Тя към момента има лично семейство. Това е доста значимо за нея и тя прави оценка какъв брой е значимо за него. “ Монархът прекарва доста време с принц Джордж, 10, принцеса Шарлот, осем, и принц Луис, пет.

През 2022 година Уилям и Кейт се настаниха в Adelaide Cottage, в която преди този момент живееше някогашният някогашен на принцеса Маргарет -гадже - Питър Таунсенд. Домът се нами...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР