Кралски бакшиш разплака сервитьорка. Тази седмица се оказа незабравима за

...
Кралски бакшиш разплака сервитьорка. Тази седмица се оказа незабравима за
Коментари Харесай

Кралски бакшиш трогна сервитьорка /ВИДЕО/

Кралски бакшиш разплака сервитьорка. Тази седмица се оказа незабравима за момиче от Уилямсвил в западната част на щата Ню Йорк, откакто локален фотограф й остави бакшиш от 1000 $, заяви Канал 3, цитирайки " Фокс нюз ".

Във видеоклип, оповестен онлайн, трогнатата до сълзи Каси разгласи, че ще раздели парите с останалите сервитьори от заведението.

" С тези пари ще си платя наема за към 3 месеца, тъй че благодаря ", споделя тя, след което се просълзява.

Жестът е дело на Кейтлин Рейли, която работи като фотограф в Бъфало. Тя разкри, че се е обадила на своите почитатели в Instagram по-рано тази седмица, като ги е помолила да дарят пари, с цел да може да изненада сервитьорката. Само за 3 дни били събрани 2000 $, сподели Рейли, която добави, че половината от сумата решила да даде на Каси, а останалата част – на различен деец от първа линия в изискванията на пандемията.

" Исках да покажа малко обич към някого, откакто локални предприемачи са принудени да затварят поради covid, а и поради задаващите се празници ", изяснява Рейли. " Заедно събрахме 2000 $ за 3 дни – това е първа част: 1000 $ бакшиш за моята сервитьорка. СЪРЦЕТО МИ Е ИЗПЪЛНЕНО. Останете на линия – следва 1000 $ за работещ от първа линия ", дава обещание Рейли.

Тя признава, че в никакъв случай не е срещала Каси преди. " Стопли ми сърцето – аз бях сервитьорка 8 години, желаех парите да отидат у човек, на който съм уверена, че ще оказват помощ ", сподели фотографката.

— Jeff Russo (@JeffRussoWKBW) " >
Need a smile? Caitlin Reilley, a local photographer, decided to brighten a random restaurant server's day with a $1,000 tip.
— Jeff Russo (@JeffRussoWKBW)
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР