Кралицата на Великобритания Елизабет II заяви, че Обединеното кралство ще

...
Кралицата на Великобритания Елизабет II заяви, че Обединеното кралство ще
Коментари Харесай

Английската кралица окуражи британците и света в специална реч: Добрите дни ще се върнат

Кралицата на Англия Елизабет II съобщи, че Обединеното кралство ще успее в битката си против пандемията от ковид в мотивиращо обръщение към нацията нощес, съобщи БГНЕС.

Queen Elizabeth II speech about Coronavirus#queenelizabethii pic.twitter.com/ezZ6biVJ8s
— europeroyals (@europeroyals_ig) April 5, 2020
В извънредна тирада тя благодари на хората, че съблюдават държавните правила, оставайки у дома и похвали тези, които " се сплотяват, с цел да оказват помощ на другите ". Кралицата също благодари на борещите се с вируса на първа линия, като сподели, че " всеки час " работа ни доближава към завръщането към по-нормални времена ". И акцентира, че предизвикването е общо - за целия свят!
" И преди сме се сблъсквали с провокации, само че това е друго. Този път се причисляваме към всички народи по целия свят в общо начинание, употребявайки огромния прогрес на науката и нашето инстинктивно съчувствие, с цел да се излекуваме. Ще успеем - и този триумф ще принадлежи на всеки един от нас ", сподели Елизабет II в обръщението си.
" Трябва да се успокоим, че въпреки да би трябвало още да издържим, ще дойдат още веднъж по-добри дни: още веднъж ще бъдем с приятелите си; още веднъж ще бъдем със фамилиите си; ще се срещнем още веднъж ", съобщи английската кралица.
93-годишната кралица уточни, че " мъчителното възприятие за разлъка с околните ", което общественото разграничаване провокира у хората, напомняло за опита на евакуираните деца през Втората международна война. " Сега, както тогава, ние знаем, надълбоко в себе си, че е това е вярното нещо, което би трябвало да се направи ", сподели тя.
Кралицата сподели и, че всички, които следват упътванията да останат у дома, " оказват помощ да се защитят уязвимите и щадят доста фамилии в болката, която към този момент изпитват тези, които са изгубили близки ".
" Заедно се оправяме с тази болест и желая да ви уверя, че в случай че останем единни и решителни, тогава ще я преодолеем ", добави тя.
Още: " Оптимистични вести от Италия за ковид, само че като цяло по света ситуацията е тежко "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР