Кралицата на Великобритания Елизабет II планира да превърне замъка Уиндзор

...
Кралицата на Великобритания Елизабет II планира да превърне замъка Уиндзор
Коментари Харесай

Кралски биограф със страшна прогноза: Елизабет II повече никога няма да...

Кралицата на Англия Елизабет II възнамерява да трансформира замъка Уиндзор в графство Бъркшир в своя основна резиденция. Причина за желанията й са пандемията от COVID-19.

94-годишната кралица би трябвало най-малко отчасти да съблюдава режим на самоизолация, с цел да не се болести, написа Daily Mail.

Елизабет II нормално се връща в Бъкингамския замък през октомври след лятната си почивка в шотландския палат Балморал, само че в този момент, по данни на източници, тя е избрала ново леговище – Уиндзор. Кралицата към този момент се бе изолирала там дружно със брачна половинка си принц Филип.

Ако това в действителност се случи, ще бъде най-дългото неявяване на Елизабет II от Бъкингамския замък за времето на 68-годишното й ръководство.

Предполага се, че до момента в който съществува опасност да се болести с ковид, кралицата няма да се върне в Лондон. Персоналът, който работи с кралското семейство от началото на карантината, по думите на експерти, е най-безопасното обграждане и съвършена мярка за битка с инфекцията.

Не е изключено Елизабет II да „ присъства” на всички обществени събития благодарение на видеовръзка. Според кралския биограф Андрю Мортън, съществува опция кралицата в никакъв случай повече да не се появи пред аудитория и да се демонстрира единствено по малкия екран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР