Кралицата на рокендрола Тина Търнър празнува рожден ден днес. Родена

...
Кралицата на рокендрола Тина Търнър празнува рожден ден днес. Родена
Коментари Харесай

Великата Тина Търнър празнува 80-я си рожден ден

Кралицата на рокендрола Тина Търнър чества рожден ден през днешния ден. Родена е на 26 ноември 1939 година в Нътбуш, Тенеси, написа Kmeta.bg.

``
реклама

Обичаната в целия свят певица впечатлява с енергиятя и хъса, които струят на сцената от нейните осъществявания. 

Тина Търнър има зад тила си цели 8 награди Грами.

Предлагаме ви част от житейската й философия:

“Нямах никого в живота, никаква основа, тъй че трябваше да си проправя собствен личен път. Започнах от началото. Трябваше да се изправя против света, да стана мощна, с цел да открия своята задача в живота. ”

" Преминала съм през всички разновидности на пъкъла. Но в никакъв случай не разреших това да ме пречупи. Никога! Не удавих компликациите в алкохол, нито ги замъглих с опиати. Никога не съм пушила даже. Успях да изплувам от морето на предишното си без последствия и в този момент съм тук непокътната! "

" Хората си мислят, че животът ми е бил сложен, само че за мен той беше едно прелестно пътешестване. Колкото по-възрастен ставаш, толкоз повече осъзнаваш, че няма изключително значение какво се случва, а по какъв начин ти реагираш в обстановката. "

„ Никога няма да се предам в ръцете на старостта, до момента в който не остарея. Аз не съм остаряла към момента! ”

„ Смятам, че в случай че просто станеш и тръгнеш нанякъде, животът ще отвори вратите си за теб. ”

" За мен възрастта няма значение. 50 са днешните 30, а 70 - днешните 50. Няма правила, които гласят, че би трябвало да се обличаш по избран метод или да се държиш по тъкмо несъмнено. Живеем в забавни женски времена - aко изглеждаш добре и още можеш да правиш шоу. Ами иди и го направи! "

" Никога не съм имала проблем с това, че съм черна. Ако целият свят беше по този метод, може би щеше да има повече естетика и обич. ” 
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР