Кралицата на попмузиката Мадона твърди, че скандалният подсъдим продуцент Харви

...
Кралицата на попмузиката Мадона твърди, че скандалният подсъдим продуцент Харви
Коментари Харесай

Мадона: Харви Уайнстийн „прекрачи границите", когато работихме заедно

Кралицата на попмузиката Мадона твърди, че скандалният обвиняем продуцент Харви Уайнстийн бил прекрачил границите и си бил разрешил прекалено много в връзките си с нея, написа Контактмюзик.

Певицата си спомня за взаимната им работа по отношение на дистрибуцията на документалния филм за нея от 1991 година „ Истина или предизвикателство ".

„ Харви флиртуваше по един намерено полов метод с мен, че и освен това! ", довери Мадона. Тя била сигурна, Уайнстийн се е държал по сходен нахален метод и с други дами от шоубизнеса, само че те са си мълчали поради голямата власт, с която е разполагал.

„ Неговите задатъци ми бяха безинтересни, тъй като той беше женен мъж. Харви злоупотребяваше с властта си в продължение на доста години. Отдъхнах с облекчение, когато разбрах, че в последна сметка ще застане пред съда и ще би трябвало да дава отговор за действията си! ", споделя поп иконата.

Въпреки това Мадона не се зарадвала от низвергването на продуцента от американската киноакадемия и възможното му наказание. Подобно държание от нейна страна не би било добра карма, твърди певицата, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР