Кралицата на попфолка Ивана няма как да забрави абитуриентската си

...
Кралицата на попфолка Ивана няма как да забрави абитуриентската си
Коментари Харесай

Ивана като лелка на бала си

Кралицата на попфолка Ивана няма по какъв начин да не помни абитуриентската си вечер, написа "Марица ". Всяка година през май пее на балове, които я връщат във времето, когато и тя е чула последния учебен звънец. „ За Айтос, в който съм родена, абитуриентските бяха същински празник. Минаваше се през целия град, с цел да те огледат от всички страни, да разясняват тоалета ти, да преценяват дали кавалерът ти е с престиж. Голям цирк беше “, спомня си певицата.


В тези години нямало скъпи коли и всичко се въртяло към тоалета. Дори фризурите и гримът нямали смисъла, което младите им придават в този момент. Баловете не били вид „ женитба “, а се изразявали в къса почерпка вкъщи с роднините. „ Купихме роклята в последния миг. Нямаше огромен избор. А и попфолкът не съществуваше - нямаше от кое място девойките да копират модели “, смее се Ивана, която блеснала в синьозелена рокля с миди дължина.

Не била напълно по размер, а и подплънките идвали възшироки. Прическата пък била на косъм от неуспех. "Подстригах се и се накъдрих, само че не реализирах търсения резултат. Приличах по-скоро на вуйна ми от 20-те години, в сравнение с фешън икона ", майтапи се певицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР