Кралицата на попа Мадона става на 60 днес. Певица, актриса,

...
Кралицата на попа Мадона става на 60 днес. Певица, актриса,
Коментари Харесай

Мадона стана на 60

Кралицата на попа Мадона става на 60 през днешния ден. Певица, актриса, фешън икона, майка на шест деца - тя промени вечно музикалната промишленост и шоубизнеса.

Скандална, непрестанно изменяща се, неподражаема - от първия си момент на сцената преди съвсем четири десетилетия до през днешния ден. Момичето с име Мадона Луис Вероника Чиконе, родено в семейство с осем деца в Мичиган, през днешния ден има продадени 300 милиона албума, а приходите от турнета надвишават милиард $. Губи майка си на пет, отива в Ню Йорк на 19, с цел да учи танци и да покори света. Издава първия си албум на 25, а последният - Rebel Heart - преди три години.
Първоначално се въодушевих да направя албум с две страни и 10 песни от всяка страна. Едната - и по тази причина я нарекох Ребъл харт - щеше да показва бунтарската, провокативна страна от мен, а другата - по - сантименталната, уязвима част от мен.
След 13 албума, три саундтрака и сбирка от всички влиятелни музикални награди, Мадона е най- продаваната певица на всички времена.
Не става по-трудно да пишеш музика. Става по-трудно да намериш продуценти, които разполагат с време да стоят в студиото, с цел да завършите продукцията. Особено, когато работиш с диджеи, а те са доста заети и пътуват непрекъснато.
За ролята си на Ева Перон във кино лентата " Евита " на Алън Паркър печели " Златен глобус " през 1997. През 2003 година се появява в изцяло ново амплоа - като авторка на детската брошура " Английски рози ".
Пишех къси разкази от известно време и ми предложиха да напиша брошура с истории за деца. Приех, тъй като имам деца и те са огромно ентусиазъм за мен.
Жени се два пъти - за артиста Шон Пен и за режисьора Гай Ричи - с който има наследник - Роко. Дъщеря ѝ Лурдес е на 21, Мадона има и четири осиновени деца от Малави, където откри детска болница.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР