Кралицата на попа Мадона се включи в дебата за насилието

...
Кралицата на попа Мадона се включи в дебата за насилието
Коментари Харесай

Мадона шокира с новия си клип: Жестоко насилие всеки ден! Това трябва да спре!

Кралицата на попа Мадона се включи в дебата за насилието с огнестрелни оръжия , отправяйки апел за " пробуждане " посредством изпълнен с свирепост музикален клип, проявяващ следствията от всеобщите стрелби, съобщи Ройтерс.
 
Клипът към диско бийт парчето " God Control " изобразява въоръжен човек, който открива огън в препълнено нощно заведение и артисти, играещи танцьори , които падат на земята, кървят или се пробват да избягат .

 
Послание преди видеото гласи: " Историята, която следва да видите, е извънредно притеснителна . Кадрите демонстрират жестоки подиуми на принуждение с огнестрелни оръжия. Това се случва всеки ден. И би трябвало да спре ".
 
" Трябва да се събудим ", пее Мадона. Видеото съдържа и телевизионни фрагменти от демонстрации с апел за засилен надзор върху оръжията.

 
Макар да не съдържа директни препратки към съответен случай, музикалният клип припомня за всеобщата пукотевица в гей бар във Флорида през юни 2016 година, при която починаха 49 души и 53 бяха ранени.-->
 
Шестдесетгодишната Мадона отбелязва, че видеото е замислено за да шокира .

 
" Сблъсъкът с действителността и бруталността на събитията би трябвало да ни накарат да се събудим . Тези неща се случват в действителност. Те наподобяват по този метод. Карат ли ви да се чувствате зле? Добре, тъй като следователно евентуално ще извършите нещо по въпроса ", споделя Мадона за сп. " Пийпъл ".
 
Два часа след качването му в Ютюб в сряда, видеото към парчето " God Control " е гледано над 360 000 пъти .

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР