Кралицата на красотата Бхаша Мукерджи, която беше коронована за Мис

...
Кралицата на красотата Бхаша Мукерджи, която беше коронована за Мис
Коментари Харесай

Мис Англия 2019 свали короната, за да помага като лекар в борбата с коронавируса

Кралицата на хубостта Бхаша Мукерджи, която беше коронована за Мис Англия 2019, се завърна във Англия от благотворителна активност в чужбина, с цел да продължи кариерата си като доктор на фона на пандемията от ковид.

Бхаша прекъсна кариерата си на младши доктор, откакто взе участие в състезанието за хубост " Мис Свят " през декември 2019 година, където представляваше Англия.

Поканена да бъде дипломат на няколко благотворителни организации, Мукерджи планираше да остави стетоскопа си в лекарския кабинет до август, с цел да се концентрира върху филантропичната си активност.



" Бях поканена в Африка, в Турция, по-късно в Индия, Пакистан и няколко други азиатски страни, с цел да бъда дипломат на разнообразни благотворителни действия ", споделя Мукерджи пред Си Ен Ен. В началото на март 24-годишната хубавица е била в Индия в продължение на четири седмици.

Но след утежняване на обстановката с епидемията от ковид във Англия, Мукерджи е получила известия от някогашните си сътрудници в някогашната си болница - Pilgrim Hospital в Бостън, Източна Англия, които са я известили какъв брой тежко е ситуацията при тях.



Красивата лекарка се е свързала с мениджърския екип на болничното заведение, с цел да ги уведоми, че желае да се върне на работа.

Бхаша споделя, че не е редно да носи короната на Мис Англия, даже и с цел да прави филантропична дейсност, до момента в който хората по света умират от ковид, а сътрудниците й работят толкоз интензивно.



" Когато вършите тази филантропична работа в чужбина, към момента се чака да сложите короната, да се приготвите... да изглеждате красива ", споделя Мукерджи. И добавя: Аз желаех да се върна у дома. Исках да се прибера и да отида напряко на работа. "

" Начинът, по който целият свят уважава всички основни чиновници в битката с пандемията - желаех да бъда една от тях и знаех, че мога да оказа помощ ", споделя Мукерджи, която се мести в британския Дерби от Калкута на 9-годишна възраст.

" Няма по-добро време за мен да бъда Мис Англия и да оказвам помощ на Англия в миг на потребност ", сподели Мукерджи.

Вижте повече за Бхаша Мукерджи в Ladyzone.bg.
Мис Англия 2019 смъкна короната, с цел да се върне на работа като доктор поради пандемията от ковид Бхаша Мукерджи счита, че не е редно да носи короната, даже и с цел да прави филантропична активност Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 565 16 22 42 Света 1 365 327 19 323 76 504 293 910 Заразени* Нови Починали България 565 16 22 Света 1 365 327 19 323 76 504
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР