Кралицата на чалгата Преслава е имала кратка креватна афера със

...
Кралицата на чалгата Преслава е имала кратка креватна афера със
Коментари Харесай

Мачкала чаршафи с дядо срещу пари: Преслава спала със 70-годишен милионер точно преди да срещне Павел!

Кралицата на чалгата Преслава е имала къса креватна спекулация със 70-годишен дядо, разбра HotArena.

Зевзеците рапортуваха, че връзката с пенсионера траяла едвам месец, като през това време богатият старчок редувал мощни финансови инжекции с немощни любовни, похилкват се светнати с резила, писа „ Таблоид “.

В момента изпълнителката на „ Новата ти ” е бременна и се чака да роди през есента. Петя Колева се загаджи с бащата на бебето Павел Лазаров доскоро повече от година. Точно преди него добричлийката се метнала в обятията на 36 години по-възрастния от нея мачо със забележителна влогова сметка от реставрация

Така попаднала на заможния старчок, който умерено може да ѝ бъде даже дядо . Актуалната певачка почнала да виси всеки ден в хитово столично заведение в някогашния Японски хотел, до момента в който не попадне на гадже с благоприятни условия. Един ден щастието ѝ се усмихнало - срещнала се със 70-годишен известен предприемач , който я свалил с галантно държание и скъпи вечери. Добричлийката не се двоумила дълго и се хвърлила в офанзива, разкриха източниците ни. 

След месец на гласовитката от лекия род ѝ писнало да си ляга с презрелия Дон Жуан и го зарязала в търсене на нещо много по-свежо. Последвал нов триумф - срещнала с сегашния си обичан – врачанският разбойник Павел Лазаров. В лапите на настоящето си гадже Преслава сподели „ довиждане ” на разхайтения живот. „ Брюнетката се кротна, тъй като си откри майстора. Откакто е с него, не смее да поглежда други мъже, изключително откакто забременя ”, дуднат осведомени с интригата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР