Кралицата на Бутан показа втория си син. Снимка на бебето

...
Кралицата на Бутан показа втория си син. Снимка на бебето
Коментари Харесай

Кралицата на Бутан показа втория си син - slava.bg

Кралицата на Бутан сподели втория си наследник. Снимка на бебето бе качена в формалния профил на кралския замък във връзка нейния рожден ден.

На един от фрагментите Джетсун Пема, която на 4 юни ще стане на 30 години, държи момченцето, което роди в средата на месец май. На различен брачният партньор ѝ – Джигме Кесар Намгиал Вангчук, го е взел на ръце, а до него стои тя и по-големият им наследник – принц Джигме.

От пресслужбата на краля и кралицата на Бутан приканиха народа да се моли за здравето и щастието на рожденичката, която наподобява ужасно в лилави одежди.

Въпреки че са минали съвсем 3 месеца, фамилията към момента не е съобщило по какъв начин се споделя бебето. По традиция, кралската двойка го пази в загадка за избран интервал от време, след което го оповестява на специфичен обред.

За момента всички назовават момченцето с обръщението „ The Gyalsey “ или „ принц “.

Джетсун Пема е най-младата кралица в света. Тя постоянно е наричана „ Хималайската Кейт Мидълтън “. Близо 5 години след нейната женитба с Джигме Хесар Намгиал Вангчук, прочут още като „ Краля на драконите “, тя става майка за първи път.

Източник: tialoto

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР