Кралицата на българската поп музика и най-добра българска изпълнителка, според

...
Кралицата на българската поп музика и най-добра българска изпълнителка, според
Коментари Харесай

Спечелете билети за концерт-спектакъла на Мария Илиева във Варна!

 Кралицата на българската поп музика и най-хубава българска изпълнителка, съгласно годишните награди на БГ РАДИО 2019, започва лятото с турне, което ще стартира на 9 юли от Античния спектакъл в Пловдив, ще премине през Летните театри на Бургас на 14 юли и Варна на 16 юли, и ще приключи в зала 1 на НДК в София на 22 октомври. 

За турнето си хитовата изпълнителка споделя:

" Музиката ми ще прозвучи с нови аранжименти, особено основани от Милен Кукошаров, а групата ми е от 9 души с музикален шеф Георги Янев. Подготвяме огромна мултимедия и доста изненади. Ще има гост-изпълнители, с които в последно време постоянно споделям сцената, и такива, които ще създадат непредвидена поява... Нямам самообладание да споделя с публиката всичко това! “

А в случай че и вие желаете да се насладите на шоуто, което дава обещание Мария, участвайте в играта на Varna24.bg  и спечелете 3 двойни билета за концерт-спектакъла й във Варна, който ще се състои на 16.07.2019г. от 20:30 ч. в Летния спектакъл!

За да участвате в жребия, отговорете вярно на въпроса: 

Как е озаглавено тазгодишното турне на Мария Илиева?

Правилния отговор, дружно с вашето име и телефон за връзка, изпратете на:  [email protected]  Отговорите си може да изпращате до 15:00 ч. на 12.07.2019г. Победителите ще бъдат изтеглени посредством чоп на 12.07.2019 година в 15:30 ч.

Билети може да намерите и в мрежата на  " Ивентим ", както и на касите по места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР