Кралицата на баладите Софи Маринова се включва в прощалното шоу,

...
Кралицата на баладите Софи Маринова се включва в прощалното шоу,
Коментари Харесай

Шабан Шаулич избра Софи Маринова за концерта си в Арена Армеец

Кралицата на баладите Софи Маринова се включва в прощалното шоу, което признакът на сръбската музика ще изнесе на 21 декември в София. Изпълнителката на „ Стари рани “ ще излезе в „ Арена Армеец “ директно преди легендата на Балканите. Изборът е изработен персонално от Шабан Шаулич, който не един път е споделял, че певицата е една от обичаните му български реализатори. „ Щастлив съм да ви призная, че ще се съберем със Софи Маринова на една сцена, с цел да подарим на българската аудитория едно в действителност запаметяващо се шоу “ – показа звездата.

Фолк певицата не крие насладата си от поканата на Кралят на сръбската музика и към този момент е в трескава подготовка за огромното събитие. Специално за концерта на Шабан ромският славей приготвя изненадваща стратегия с най-големите си шлагери, които сигурно ще вдигнат публиката на крайници.

Софи Маринова е една от дребното родни певици, която се отличава с вокален диапазон, обхващащ 4 октави . Печелила е редица музикални награди и състезания. Едва в 10-и клас сбъдва фантазията си и стартира да се занимава професионално с музика. С оркестъра си пеела по сватби и кръщенета, а в репертоара си имала части на едни от най-популярните сръбски реализатори, като несъмнено неин любимец и бил Шабан Шаулич. Години по-късно записва и първите си шлагери „ Стари рани ”, „ Слънчице мое ”, „ Плачещо сърце ” и „ Единствен мой ”, които я изстрелват на върха и я трансформират в една от най-търсените певици.

Несъмнено присъединяване и ще направи прекарването на 21 декември незабравимо, а концертът ще остане в историята с това, че събира на една сцена две от най-големите звезди на Балканите. Прощалният концерт на Шабан Шаулич, на който звездата ще извърши най-големите си шлагери от началото на кариерата си до през днешния ден, ще е на 21 декември в зала „ Арена Армеец “. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Ticketportal. Цена на билетите: от 20 до 40 лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР