Кралицата е била в забележителните 117 държави по време на

...
Кралицата е била в забележителните 117 държави по време на
Коментари Харесай

Любимите дестинации за пътуване на кралицата

Кралицата е била в забележителните 117 страни по време на 70-годишното си ръководство.

 

А ето и кои са местата, които заемат особено място в сърцето на кралицата.

 
Шотландски планини
Говори се, че кралицата прекарвала летата си в замъка Балморал в Шотландските планини всяка година от началото на ръководството си през 1952 година Място, където тя се усеща по едно и също време спокойна измежду природата и покрай фамилията си, което се причислява към нея през последните седмици на август, Балморал е мястото, където кралицата е „ най-щастлива “, съгласно нейната внучка принцеса Юджийн.

 

 Добави изложение

 

„ Мисля, че тя в действителност, в действителност обича Хайлендс. Разходки, пикници, кучета – доста кучета, постоянно има кучета – и хора, които влизат и излизат от самото начало “, продължи кралската персона.

Красивото имение се простира на към 50 000 акра и се гордее със спиращ дъха пейзаж от планини, реки, езера, гори и градини – тъй че не е чудно, че членовете на кралското семейство обичат да се причисляват към монарха с децата си.

 



 
Кения
Спомените на кралицата за Кения евентуално провокират смесени страсти. Именно тук кралската персона прекарва няколко почивни дни от кралските отговорности със брачна половинка си принц Филип, преди да стартира кралска обиколка на Австралия и Нова Зеландия.

Двойката остана във превъзходната хижа Treetops, снимат слонове на водопой и се любуват на  медения си месец.

По време на това пътешестване 25-годишната тогава принцеса Елизабет става кралица, откакто научава за непредвидената гибел на татко си.

 

                Добави изложение

 
Монтего Бей, Ямайка
Кралицата е посетила Ямайка шест пъти по време на ръководството си и преди този момент е отсядала в първокласния курорт Half Moon с повърхност от 400 акра, който предлага на гостите си достъп до зашеметяващи плажове, най-големия СПА оазис в Ямайка, голф игрище, конен център и известния ресторант Sugar Mill.

 
Малта
Кралицата е посещавала Малта повече от шест пъти през живота си и даже е живяла там две години, до момента в който принц Филип е бил там с Кралския флот на HMS. Островът се намира сред Сицилия и северноафриканското крайбрежие и се гордее със средиземноморски климат, златни пясъци и чисти сини океани, идеални за гмуркане.

 

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР