Кралица Камила сияеше, когато се присъедини към присъстващите на годишния

...
Кралица Камила сияеше, когато се присъедини към присъстващите на годишния
Коментари Харесай

Кралица Камила предвожда кралските пристигания в Челтнъм сред фотодрамата на Кейт Мидълтън

Кралица Камила сияеше, когато се причисли към присъстващите на годишния фестивал на конните надбягвания в Челтнъм през днешния ден на фона на най-новата кралска драма.

Тя ще се появи соло на втория ден от срещата по конни надбягвания през днешния ден, където по-късно ще връчи трофей на спечелилия в шампионата The Queen Mother Steeple Chase. Излизането на Камила на фестивала идва, когато кралското семейство се пробва да премине от реда за редактиране на фотоси за Деня на майката след оповестена фотография на принцесата на Уелс и нейните деца.

За надпреварите Камила, чийто наследник Том също беше там, се загърна в кожена шапка с външна страна, която комбинира с дълго горско зелено палто, кожени ръкавици и тъмносиня чанта. Тя е известна с любовта си към конните надбягвания и постоянно посещава Челтнъм, както и Роял Аскот със брачна половинка си крал Чарлз.

Той не се причисли към брачната половинка си през днешния ден, откакто си взе отмора от публични отговорности, до момента в който се подлага на лекуване от рак. Камила обаче не беше ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР