Кралица Камила ще продължи обществените си задължения, докато съпругът й

...
Кралица Камила ще продължи обществените си задължения, докато съпругът й
Коментари Харесай

Разкри се безкористен начин, по който кралица Камила планира да подкрепи крал Чарлз при лечение на рак

Кралица Камила ще продължи публичните си отговорности, до момента в който брачният партньор й крал Чарлз минава през лекуването си от рак, удостовери Дворецът.

Въпреки че се чака кралят да отдели нескончаем интервал от кралските отговорности, брачната половинка му ще бъде виждана на обществени събития. Вътрешни хора споделиха, че кралят ще стартира лекуването си неотложно и няма удостоверение по кое време ще се върне.

Служителите на двореца споделиха, че кралят чака с неспокойствие да го направи допустимо най-скоро и ще продължи да получава своите държавни червени кутии, както нормално през целия си интервал на лекуване. Няма проекти за ангажиране на държавни съветници, които да поемат формалните отговорности на монарха.

Монархът беше диагностициран предишния месец с уголемена простата и прекара три дни в болница, откакто се подложи на здравна процедура за доброкачественото положение. По време на тази намеса беше видян обособен въпрос, който провокира безпокойствие и след това диагностициран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР