Кралица Камила е избрала неочакван роман за следващата част от

...
Кралица Камила е избрала неочакван роман за следващата част от
Коментари Харесай

Крал Чарлз е взет за заложник в спорен трилър, избран от кралица Камила за книжен клуб

Кралица Камила е избрала непредвиден разказ за идната част от нейния хартиен клуб – и в него крал Чарлз е взет за пленник.

Следващата книга, която тези, които следват книжния клуб Queen's Reading Room, ще обхванат, се споделя, че е Денят на Господ - трилър, в който починалата кралица и Чарлз, който към момента е принц на Уелс, са хванати по време на пробив в сигурността на щата Откриване на Народното събрание. Когато книгата беше оповестена през 2007 година, тя провокира прочут спор заради заговора си за пробив в сигурността в сърцето на Народното събрание. Но създателят Майкъл Добс споделя, че включвайки го в своя хартиен клуб, това демонстрира, че Камила е „ голям спорт “.

Той сподели пред The ​​Telegraph: „ Мисля, че това демонстрира какъв брой приобщаваща и отворена е тя. Това не е взискателен традиционалист, това е кралица, която е отворила очите си за актуалния свят. „ Когато погледнете описът с други книги, вие говорите за най-хубавите създатели в страната. Някои към момента живи, други мъртви. Дикенс! Така че,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР