Кралица Елизабет Втора ще бъде погребана на 19 септември, съобщиха

...
Кралица Елизабет Втора ще бъде погребана на 19 септември, съобщиха
Коментари Харесай

Погребват кралицата на 19 септември. Кейт, Уилям, Меган и Хари зарадваха тълпите - Свят

Кралица Елизабет Втора ще бъде заровена на 19 септември, оповестиха през днешния ден от двореца.

Церемонията ще се състои в Уестминстърското абатство. Четири дни по-рано тленните остатъци на Елизабет Втора ще бъдат там за поклонение. Утре ковчегът ѝ ще замине от двореца Балморал към Единбург, като с него ще пътува принцеса Анна.

Междувременно церемониите по предаване на престола и поклонението пред тленните остатъци на най-дълго управлявалия английски монарх не престават.

Огромни тълпи се събраха под синьото небе в късното лятно слънце в замъка Уиндзор този следобяд. Повечето от тях бяха пристигнали, с цел да отдадат респект на кралица Елизабет II, само че когато защитата сложи бариери към входа на Кеймбриджската врата и по продължение на Long Walk (дългата алея), хората започнаха да се питат дали нещо няма да се случи, предаде Би Би Си. Множеството внезапно избухнало в радостни крясъци, когато Уилям, Кейт, Хари и Меган се появили, с цел да поздравят пристигналите да отдадат респект на паметта на кралицата. " И внезапно се разнесе щастлив възклик, децата се качиха на раменете на хората и всички подвигнаха телефоните си, с цел да създадат фотография. Това бяха Уилям, Кейт, Хари и Меган. Множеството викаше и се радваше, когато те излязоха, с цел да погледнат цветята, оставени в символ на респект, и да приказват с хората ", предава кореспондент на Би Би Си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР