Кралица Елизабет Втора планира да предаде някои от своите задължения

...
Кралица Елизабет Втора планира да предаде някои от своите задължения
Коментари Харесай

Кралица Елизабет натоварва Меган с още задължения

Кралица Елизабет Втора възнамерява да съобщи някои от своите отговорности на дамата на внука си Хари – Меган Маркъл. По този метод тя ще стане по-отговорна кралска персона.

Въпреки че са женени едвам от май, Меган към този момент ловко командва Хари, даже го е трансформирала дотам, че той и брат му имат несъгласия поради нея. Според английските медии, ангажирайки я с повече работа, кралицата цели да „ обуздае “ свободолюбивия ѝ манталитет.

Очаква се графикът на херцогинята на Съсекс да бъде изменен през февруари 2019 година, единствено месец преди тя да роди.

По информация на Daily Mail кралица Елизабет Втора се пробва да се сближи с Меган, само че и да облекчи всекидневието си. Затова предходната седмица тя се е срещнала с внука си и бременната му брачна половинка на по чаша чай в Бъкингамския замък, с цел да обсъдят дружно с какво Меган може да ѝ помогне. Най-вероятно тя ще поддържа работата на някои благотворителни организации.

Освен Маркъл, с нови отговорности ще се снабдят още Уилям и Кейт.

Кралицата от ден на ден желае други членове на кралското семейство да поемат нейните патронажи, в това число и принц Уилям и Кейт Мидълтън, тъй че не е изненада, че Меган ще получи своето.

Междувременно бащата на херцогинята продължава да обикаля из медиите и да споделя, че неведнъж се е опитвал да се свърже с Меган, даже ѝ пишел непрестанни есемеси, само че тя не му дала отговор нито един път.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР