Кралица Елизабет Втора оприличи реакцията на британската общественост на кризата

...
Кралица Елизабет Втора оприличи реакцията на британската общественост на кризата
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора: Никога не се отказвайте, никога не се отчайвайте

Кралица Елизабет Втора оприличи реакцията на английската общност на рецесията с  коронавирус на напъните на бойците й по време на Втората международна война, в телевизионна тирада, изнесена тъкмо 75 години, откакто татко й отбелязва края на сраженията в Европа, оповестява CNN.

В изявлението си във връзка 75-годишнината от Деня на успеха Кралицата си спомни личните си прекарвания от края на сраженията на континента и възхвали " силата и смелостта " на английските и съюзническите войски, довели до капитулацията на Германия на 8 май 1945 година

„ Никога не се отхвърляйте, в никакъв случай не се отчайвайте - това беше посланието на Деня на успеха “, сподели монархът. " Ясно си припомням ликуващите подиуми, на които сестра ми и аз бяхме очевидци с нашите родители и Уинстън Чърчил от балкона на Бъкингамския замък ", сподели Кралицата.

„ Днес може да наподобява мъчно, че не можем да отбележим тази специфична годишнина, както бихме искали…Но нашите улици не са празни, те са изпълнени с любовта и грижата, която имаме един към различен “.

„ И когато през днешния ден виждам страната ни и виждам какво сме подготвени да създадем, с цел да се защитим и подкрепим един различен, с горделивост споделям, че към момента сме нация, на която смелите бойци, моряци и летци биха я разпознали и й се възхищавали. “

Тя приключи своето обръщание, записано в замъка Уиндзор, като изпрати „ най-топли пожелания “ на нацията.

Това е второто послание на Кралица Елизабет Втора по време на пандемията – събитие, което се случва рядко, нормално по Коледа.

 

bloombergtv.bg

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР