Кралица Елизабет Втора е отправила специална покана за Коледа към

Кралица Елизабет Втора е отправила специална покана за Коледа към ...

За Коледа: Елизабет Втора с покана за майката на Меган.


Кралица Елизабет Втора е отправила специална покана за Коледа към Дория Рагланд. Бабата на принц Хари настоява тя да прекара празника заедно с Меган и кралското семейство в Сандрингам. Това съобщава Daily Mail и уточнява, че родителите на Кейт никога не са получавали подобно предложение.

Поканата е знак на уважение към майката на Меган, която няма други роднини във Великобритания, но и нарушаване на протокола, отбелязват специалисти по етикеция на Острова. И припомнят, че семейството на Кейт е присъствало само на празнична литургия за Коледа, но не е гостувало в имението в Норфолк.

От Бъкингамския дворец все още не са потвърдили официално дали майката на херцогинята на Съсекс наистина ще бъде гост на кралицата за празника.

Както вече писахме, Дория Рагланд бе единствената роднина на Меган, която присъства на нейната сватба с принц Хари през март тази година. През септември бе официалната ѝ визита в двореца Кенсингтън, но по-рано тя посещава тайно дъщеря си.

Междувременно Томас Маркъл, който на няколко пъти обяви пред медии, че е е обиден на дъщеря си и не иска да я вижда, продължава да настоява за среща с нея. Той сподели, че ще се радва Меган да роди момче и да го кръсти на него.Източник: Reuters

Четете още:

Челси, Кресида, Меган... Жените до принц Хари и общото между тях

Искате ли да опитате любимите десерти на кралския двор?

Традициите, които следват бременните в британското кралско семейство

Най-сетне у дома: Хари и Меган се прибират в Лондон

Източник: tialoto.bg