Кралица Елизабет продължава да работи за страната и семейството си

...
Кралица Елизабет продължава да работи за страната и семейството си
Коментари Харесай

Братята, обединени от смъртта на кралицата

Кралица Елизабет продължава да работи за страната и фамилията си даже и след гибелта си. Няма по какъв начин по различен метод да изтълкуваме обстоятелството, че след две години без контакти принц Уилям и принц Хари още веднъж са един до друг.
 Принц Уилям, принц Хари, Кейт Мидълтън, Мегън Маркъл и по какъв начин се събраха около гибелта на кралицата
Отново дружно - гибелта на кралицата събра Уилям и Хари

Принцовете и съпругите им - един до друг

Братята вървяха един до различен по време на върволица, която съпровождаше ковчега на кралицата в Лондон.

Освен принцът на Уелс и херцогът на Съсекс, в прочувственото събитие участваха крал Чарлз III, сестра му принцеса Ан и брачният партньор й сър Тимъти Лорънс, както и синът на Ан Питър Филипс, и по-малките братя на Чарлз принц Андрю, и принц Едуард.
 Снимка 587576

По време на процесията кралицата-консорт Камила беше в автомобил. Малко по-късно в Уестминстър Хол стартира и първото бдение край ковчега на кралицата в Лондон. В него се включиха съпругите на Уилям и Хари - принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, като и брачната половинка на принц Едуард Софи.
 Снимка 587577

Уестминстър Хол, където е положен ковчегът на кралицата, към този момент е отворен за всеки неин гражданин, който желае да си каже последно довиждане. Той ще остане там до понеделник сутринта, 19 септември - денят, за който е планувано погребението й в Уестминстърското абатство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР