Кралица Елизабет IIЧленове на кралското семейството се втурнаха да бъдат

...
Кралица Елизабет IIЧленове на кралското семейството се втурнаха да бъдат
Коментари Харесай

Кралското семейство се събра около кралица Елизабет II заради влошено здраве

Кралица Елизабет II
Членове на кралското фамилията се втурнаха да бъдат при кралица Елизабет, откакто лекарите през днешния ден споделиха, че са загрижени за здравето на 96-годишния английски монарх в четвъртък и обявиха, че тя би трябвало да остане под здравно наблюдаване, съобщи „ Ройтерс “. 

Кралицата, най-дълго управлявалият суверен на Англия и най-старият монарх в света, страда от това, което Бъкингамският замък назова „ епизодични проблеми с подвижността “ от края на предходната година.

„ След спомагателна оценка тази заран лекарите на кралицата са загрижени за здравето на Нейно Величество и предложиха тя да остане под здравно наблюдаване “, се споделя в изказване на двореца.

Нейният максимален наследник и правоприемник принц Чарлз и брачната половинка му Камила са пътували до нейния шотландски дом, замъка Балморал, където тя е отседнала, дружно с най-големия му наследник принц Уилям, оповестиха чиновници. Другите й деца – Ан, Андрю и Едуард – също бяха на път за замъка.

Говорител сподели, че принц Хари и брачната половинка му Меган, които са във Англия за редица събития, също ще пътуват до Шотландия.

Миналия октомври Елизабет прекара една нощ в болница и от този момент е принудена да понижи обществените си задължения. В сряда тя анулира виртуална среща с високопоставени министри, откакто лекарите я посъветваха да почива.

Вчера тя беше показана по какъв начин назначава Лиз Тръс за нов министър-председател на страната от замъка си в Балморал.

Източник от двореца омаловажи спекулациите, че монархът е претърпял рухване, написа „ Ройтерс “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР