Кралица Елизабет II стана обект на много критики след огромната

...
Кралица Елизабет II стана обект на много критики след огромната
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II с голям гаф

Кралица Елизабет II стана обект на доста рецензии след голямата неточност, която тя позволи преди дни. Поданиците се гневят, а някои даже стигат до доста крайни отзиви в мненията си.

Напрегнатата пандемична конюнктура и новият вариант, който върлува на Острова карат британците да затегнат ограниченията против ковид и да честват една по-различна Коледа и Нова година.

Кралица Елизабет II обаче, позволи сериозен гаф на фона на вихрещата се пандемия, а доста британци са разочаровани от действието ѝ. В абсурда се замесва и името на принц Хари и Меган Маркъл.

Кралицата изнесе своята обичайната коледна тирада на 25 декември. В десетминутно послание към народа тя се концентрира върху това, което тревожи всички, а точно пандемията и нуждата от самоизолация.

" Коледата тази година ще бъде по-различна и за множеството от нас предстоят огромни ограничавания ", поде тя.

" Мнозина ще посрещнат тези празници с горест, някои оплакват загубата на околните си хора, други няма да могат да видят другари и близки и ще стоят на разстояние от тях от съображения за сигурност, макар че това, от което се нуждаем на Коледа е топла прегръдка от непосредствен.

Позволете ми да ви уверя, че не сте сами в тези си мисли, паники и молебствия. Библията споделя по какъв начин на небето се появява звезда, чиято светлина води пастирите и мъдреците до мястото на раждането на Исус. Нека светлината на Коледа - дух на безкористност, обич и на първо място вяра - ни води в бъдещето.

В края на краищата почитателите на Хари и Меган Маркъл беснеят. Те изслушаха речта на монарха, с която тя опита да вдъхне вяра на британците в тези тежки времена.

Почитателите на херцозите на Съсекс обаче се питат каква е повода тя да не каже нищо за звездната двойка изключително след тежката им загуба в последните месеци.

Припомняме, че Меган Маркъл призна, че е направила импровизиран аборт и е изгубила второто си дете, полагайки грижи за първото - дребния Арчи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР