Кралица Елизабет II попадна в неприятна ситуация. Роялката присъства на

...
Кралица Елизабет II попадна в неприятна ситуация. Роялката присъства на
Коментари Харесай

Смут в кралския двор! Зашлевиха Елизабет II СНИМКА

Кралица Елизабет II попадна в неприятна обстановка. Роялката участва на известния шампионат по поло Royal Windsor Cup.

Там обаче й се случи нещо доста неприятно. Въпреки случая тя резервира успокоение и даже се опита да не обръща внимание на случилото се, до момента в който хората към нея бяха шокирани.

Случката се е разиграла, до момента в който кралицата е слизала по стълбите от ложата, в която е била настанена. Елизабет II се е озовала в много неуместна обстановка, разясняват международните медии.

По време на спортното събитие е излязъл доста мощен вятър, който внезапно довлякъл черен шал, който пернал през лицето кралицата.

Независимо от всичко, тя останала спокойна и траяла да слиза по стълбите. В същото време хората бяха шокирани от станалото. Най-шашната е американско-британската актриса Джилиан Андерсън, която стана известна около кино лентата „ Досиетата Х ”.

Човек от защитата на Елизабет II й оказал помощ да слезе по стълбите и да махне черния шал от себе си, с цел да връчи обичайно трофея на победилия тим.

Припомняме, че преди време английската кралица е била принудена да приключи своя аудиенция поради „ настъпление на плъхове ”. Явно неприятностите в последно време съпътстват Елизабет II.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР