Кралица Елизабет II и Кейт Мидълтън страдат от една и

...
Кралица Елизабет II и Кейт Мидълтън страдат от една и
Коментари Харесай

Една и съща тежка болест мори Кейт и кралицата

Кралица Елизабет II и Кейт Мидълтън страдат от една и съща нелечима болест, настояват кралски специалисти, представени от английската преса.

Симптомите на заболяването, се виждат и при двете, и са забележими за всички с малко по-набито око, написа в. Express.

Kогато седне в кралската карета, Кейт едвам съумява да задържи усмивката на лицето си. Мнозина подозират, че този изстрадал и бледен тип, който херцогинята на Кеймбридж се пробва да прикрие с подправена усмивка, е обвързван с това, че тя просто не обича огромните обществени прояви и задължения. Според източници от двореца обаче, същинската причина е надалеч по-различна.

Източник на вестник The Sunday Mirror твърди, че Кейт страда от същата тежка болест, от която и самата кралица - прилошава ѝ при пътешестване.

Той разкрива, че забележимото безпокойствие на Кейт в действителност е опит да се прикрие крайния дискомфорт, който изпитва всякога, когато се клатушка в кралската карета. Той прибавя, че че стресът да се опита да управлява заболяването, способства за нейния бледен и изстрадал тип.

Херцогинята страда от морска болест, която без подозрение се задълбочава от поклащащите се придвижвания на каретата, която се движи по лондонските улици.

За страдание, Кейт няма по какъв начин да заобиколи или пропусне ужасните пътувания, тъй като пътуването с кралска карета по улиците на Лондон е вековна традиция, която не може да бъде отстранена.

" Според протокола тя няма избор и е задължена да се качи в каретата ", изясняват кралски източници пред изданието.

Кейт обаче, не е единствената, която страда от това положение. Самата кралица Елизабет II претърпява с тъга всяко пътешестване с каретата. Това показа самата тя предходната година, разказвайки за личните си мъчителни прекарвания в неуместното транспортно средство. Тогава Нейно величество разказа двучасовото шествие в деня на коронацията ѝ като „ извънредно “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР