Кралица Елизабет е известна с любовта съм към кучетата и

...
Кралица Елизабет е известна с любовта съм към кучетата и
Коментари Харесай

Какво е специалното меню за любимите коргита на кралица Елизабет?

Кралица Елизабет е известна с любовта съм към кучетата и в частност към една порода - коргитата. За първи път куче от тази порода се появява в кралския двор през 1933 година по време на ръководството на Джордж VI. От тогава насам близо 40 са били коргитата, които са правили компания на най-специалните хора на Острова.
               

A post shared by (@nanathesweetcorgi) on May 28, 2020 at 10:32pm PDT

През годините кралица Елизабет е имала над 12 коргита, за които се е грижила. А грижите за тези кучета са в действителност специфични. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@royalfamily_life) on May 26, 2020 at 1:23pm PDT

" Мислех си, че когато стартирам работа в двореца, ще сготвям за кралицата и нейните посетители ", споделя началник Дарън Макгрейди пред Insider.

" Но по-късно започнах да обезкостявам зайци за кралските коргита. Всъщност кучетата имаха свое особено меню. Някои от тях трябваше да имат ориз в ястията си, други пък зеле. Беше съвсем като ресторант а ла карт, само че за кучета ", добавя още той.
               

A post shared by (@ionasthedog) on May 17, 2020 at 8:02am PDT

Базовите съставки за менюто на кучатата са пилешко, говежко, заешко, дроб, ориз и зеле. Месото се сервира без кости и нарязано на кубчета.  " Принцовете Уилям и Хари ловуваха и готвехме отстреляните от тях зайци за кучетата. Но беше в действителност значимо да се следва авансово утвърденото меню ", изяснява Дарън.
               

A post shared by (@corgi.judy) on May 18, 2020 at 7:56am PDT

Всяко куче имало своя лична купичка, в която се сервира храната. Лично кралицата храни кучетата, до момента в който пие следобедния си чай.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР