Крал Фелипе, кралица Летисия и двете им дъщери от няколко

...
Крал Фелипе, кралица Летисия и двете им дъщери от няколко
Коментари Харесай

Ваканцията на испанското кралско семейство

Крал Фелипе, кралица Летисия и двете им дъщери от няколко дни се радват на слънчева отмора. По нормалното време на нормалното място. Традицията в испанското кралско семейство повелява лятната си почивка да прекарват на остров Майорка.

 Снимка 371117

Там се намира замъкът Алмудайна , лятната резиденция на членовете на монархията.

 Снимка 371119

От встъпването си в служба през юни 2014 година, всяко лято крал Фелипе прекарва към две седмици в края на юли и началото на август на красивия остров дружно с трите си обичани дами.

 Снимка 371112

А началото на всяка поредна почивка се отбелязва с публична фотосесия в не толкоз формален жанр .

 Снимка 371113

Най-голямо внимание и този път се обърна на тоалета на кралица Летисия. Тя е фаворитка на доста дами по целия свят, тъй като е постоянно стилна, а в това време и почитателка на облеклата на " национални цени ".

 Снимка 371116

Преди дни я видяхме с обувки за 150 лв., а в този момент е заложила на еспадрили с връзки , чиято цена е към 280 лв..

 Снимка 371114

Бялата рокля на Hugo Boss може да надскача бюджета на средностатистическата жена, само че за кралица си е изцяло допустима, даже скромна.

 Снимка 371115

Крал Фелипе е избрал спортно-елегантен жанр с повърхностно разкопчана синя риза с навити ръкави. А двете им дъщери - принцесите Леонор и София , също са в синьо и бяло, написа Harper`s Bazaar. И сме сигурни, че това съвпадане напълно не е инцидентно.

 Кралица Летисия с обувки за 150 лева
Кралица Летисия с обувки за 150 лева

Тя избира наличен лейбъл

Като гледаме фотосите на испанското кралско семейство ни става едно топло, лятно, приповдигнато. Макар че май единствено можем да си мечтае за сходно време, а и за сходна почивка - в дословния смисъл кралска.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР