Крал Чарлз три пъти предлага брак, преди да получи заветното

...
Крал Чарлз три пъти предлага брак, преди да получи заветното
Коментари Харесай

Зад завесата! Крал Чарлз едва не съсипал Даяна в деня на годежа им

Крал Чарлз три пъти предлага брак, преди да получи заветното " Да " от принцеса Даяна. Но в деня на годежа им, синът на починалата кралица Елизабет, наранява бъдещата си брачна половинка толкоз грубо, че тя в никакъв случай не съумява да му елементарни това. Когато кореспондент пита двойката дали се обичат, Даяна дава отговор " Разбира се ". А Чарлз е по-лаконичен " Каквото и да значи любовта ". Обидената Ди се обръща към него и му споделя " Тогава влюбената аз Ви оставям да извършите свои лични тълкования по тази тематика ".

 

Малко по-късно обаче Даяна осъзнава, че Чарлз надалеч не е толкоз пристрастен по нея, както тя се е надявала. " Тя осъзна какъв брой е значима Камила за него по време на годежа им. Когато той я увери, че е имал други сантиментални връзки преди нея, само че след сватбата няма да я подложи на сходно нещо, тя не си даваше сметка, че принцът не й се кълне във безконечна честност. Той се опитваше да постъпи почтено с нея и да й даде време да осъзнае какъв живот ще имат двамата. Вместо това те се заеха взаимно да се унищожават ", разкриват другари на починалата принцеса.

 

" Той й показа Камила като остаряла другарка. Но не като негова някогашна другарка. Въпреки това тя виждаше, че по време на срещите им и събиранията им, той е по-отдаден на диалозите с някогашната си обичана, а не с нея. И това я нараняваше надълбоко ", спомнят си още те.

 

Мнозина считат, че Чарлз е бил увлечен от младостта и жизнеността на Даяна. Но не си е давал сметка, че това може да бъде проблем за общото им бъдеще. " Тя беше дете на разведени родители, млада, наивна и обезверено искаща да повярва в приказките. Чарлз беше изтощен от непрекъснатото внимание към него и непрекъснатите въпроси " Кога ще си откри брачна половинка? Колко още ще чака преди да се ожени? " и реши, че тя е подобаваща. Твърде късно осъзна, че младостта на Ди и невинността й нямат място в кралския двор. Но беше към този момент късно. Те бяха минали граници, които не можеха да бъдат върнати назад ", разкриват още придворни.

 

Дали принцът и принцесата са имали връзка преди сватбата, не е ясно. Факт е обаче, че Чарлз и Даяна прекомерно бързо осъзнават, че имат големи разлики в характерите си. И до момента в който за принцът дискретната извънбрачна връзка е в границите на естественото, за Даяна изневерите на брачна половинка й са просто още един удар по нея самата. " Тя беше прекомерно млада за този брак. И прекомерно почтена за двора. Тя се усещаше прекомерно сама в едно общество, сковано от протоколи и  отговорности, което зад завесата на обществения живот си позволяваше разпуснато държание, което беше недопустимо за нея ", споделят нейни другари.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР