Крал Чарлз ще бъде брилянтен крал, след като премина през

...
Крал Чарлз ще бъде брилянтен крал, след като премина през
Коментари Харесай

Чарлз III ще бъде брилянтен крал, премина най-дългата подготовка в историята

Крал Чарлз ще бъде " брилянтен " крал, откакто мина през " най-дългата подготовка в историята ", споделя някогашният английски министър председател Дейвид Камерън в изявление за телевизионно предаване по телевизия Би Би Си.

Камерън споделя, че до момента в който е бил министър-председател, е имал аудиенции при тогавашния принц на Уелс, с цел да може Чарлз да се приготвя за кралското си обвързване да организира ежеседмични срещи с премиера.

" Имах аудиенции при принц Чарлз, до момента в който кралица Елизабет Втора беше на трона, тъй като той искаше да стартира да размишлява върху метода, по който ще организира тези аудиенции ", споделя Камерън.

" Моите усещания са, че той ще се оправи брилянтно с тази работа. Той е брилянтен слушател, оправя се брилянтно със задаването на въпроси и с даването на мъдри препоръки. Това евентуално беше най-дългата подготовка в историята ", акцентира Камерън, имайки поради интервала от живота си, който новият крал е прекарал като принц.

Камерън споделя още, че Чарлз, сходно на майка си, е " великолепен посланик " и че ще се потвърди като " заслужен правоприемник " на кралица Елизабет, когато става дума за отстояването на английските ползи в чужбина.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР