Крал Чарлз насърчаваше и подкрепяше“ Кейт Мидълтън през последните няколко

...
Крал Чарлз насърчаваше и подкрепяше“ Кейт Мидълтън през последните няколко
Коментари Харесай

„Любезен жест на увереност“ на крал Чарлз за „любимата“ Кейт Мидълтън преди изявление за рак

Крал Чарлз „ насърчаваше и поддържаше “ Кейт Мидълтън през последните няколко месеца, когато тя научи за неприятното й здраве.

42-годишната принцеса на Уелс разгласи в прочувствено телевизионно изказване в петък, че е на превантивна химиотерапия, откакто лекарите откриха рак по време на проби след коремната й интервенция през януари. Шокиращата вест пристигна единствено седмици откакто Бъкингамският замък удостовери, че 75-годишният Чарлз също има рак.

В трогателно изказване в петък Чарлз сподели, че е „ толкоз горделив с Катрин за нейната храброст да приказва по този начин, както тя направи “ и „ е останал в непосредствен контакт с обичаната си снаха от самото начало последните седмици'. Дворецът добави, че и двамата Техни Величества „ ще продължат да оферират своята обич и поддръжка на цялото семейство в този сложен миг “.

Твърди се, че опустошителните диагнози са създали Чарлз и Кейт още по-близки от нормално, защото и двамата се концентрират върху здравето и възобновяване си. Високопост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР