Крал Чарлз изгони унизения принц Андрю от Бъкингамския дворец. 62-годишният

...
Крал Чарлз изгони унизения принц Андрю от Бъкингамския дворец. 62-годишният
Коментари Харесай

Крал Чарлз изгони брат си от Бъкингамския дворец

Крал Чар лз изгони унизения принц Андрю от Бъкингамския замък. 62-годишният херцог към този момент няма да има право да разполага с офис в постройката или да я употребява като адрес за преписка , написа английският таблоид „ Сън “.

Служителите, които остават в него след отдръпването му от обществена активност преди три години, са изправени пред уволняване.

През февруари Андрю заплати милиони лири за споразумяване на гражданско дело за полово посягане в Съединени американски щати, заведено от Вирджиния Джуфре, без да признава виновност. Той набира нов екип за връзки в опит да избави накърнената си известност и в този момент се чака да заплаща от джоба си на личния си личен състав.

Източник съобщи: " Всяко наличие в Двореца публично е завършило. " Кралят го съобщи ясно. Той не е работещ член на кралското семейство. Той е независим. "



Това се случва, откакто в сряда влиятелната роля на Андрю на полковник от Гренадирската армия беше подарена на кралицата-консорт Камила.

„ Сън “ разкри също, че този месец Министерството на вътрешните работи го е лишило от 24-часовата му въоръжена защита на стойност 3 млн. паунда годишно.

Засега Андрю ще резервира кралската вила с 31 кревати в имението Уиндзор, което включва 40 хектара земя, върху която има още няколко жилищни здания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР