Крал Чарлз изгони принц Андрю от Бъкингамския дворец. 62-годишният херцог

...
Крал Чарлз изгони принц Андрю от Бъкингамския дворец. 62-годишният херцог
Коментари Харесай

Крал Чарлз изгони принц Андрю от Двореца. Остава и без охрана

Крал Чарлз изгони принц Андрю от Бъкингамския замък. 62-годишният херцог към този момент няма да има право да разполага с офис в постройката. Също по този начин и да я употребява като адрес за преписка, написа английският таблоид „ Сън “.

Служителите, които остават в него след отдръпването му от обществена активност преди три години, са изправени пред уволняване.

През февруари Андрю заплати милиони лири за споразумяване на гражданско дело за полово посягане в Съединени американски щати, заведено от Вирджиния Джуфре, без да признава виновност.

Източник съобщи: „ Всяко наличие в публично е завършило. Кралят го съобщи ясно. Той не е работещ член на кралското семейство “

Това се случва, откакто в сряда влиятелната роля на Андрю на полковник от Гренадирската армия беше подарена на кралицата-консорт Камила.

„ Сън “ разкри също, че този месец Министерството на вътрешните работи го е лишило от 24-часовата му въоръжена защита. Тя е коствала 3 млн. паунда годишно.

Засега Андрю ще резервира кралската вила с 31 кревати в имението Уиндзор, което включва 40 хектара земя.

Утре Крал Чарлз ще отдаде респект на майка си, кралица Елизабет II, в първото си коледно обръщение като монарх.

Снимка по време на словото на Чарлз, което ще бъде излъчено на Коледа в 15:00 ч. по Гринуич, демонстрира краля в параклиса „ Сейнт Джордж “ в Уиндзор.

В последното си коледно обръщение починалата кралица приказва за „ предаване на щафетата “ на идващото потомство.

Първото обръщение на сина ѝ на Коледа ще напомни нейното завещание.

Това ще бъде първото телевизионно коледно обръщение, което няма да бъде направено от починалата кралица от 1957 година насам.

Снимката, публикувана от Бъкингамския замък, демонстрира крал Чарлз, застанал пред коледна елха с декорация, която не съдържа пластмаса и може да се рециклира, а на назад във времето са ситуирани аранжировки от дрян и бръшлян.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР