Крал Чарлз III вече доказа, че е готов да бъде

...
Крал Чарлз III вече доказа, че е готов да бъде
Коментари Харесай

Нова ера: Ще отнеме ли крал Чарлз III титлите на Меган и Хари?

Крал Чарлз III към този момент потвърди, че е подготвен да бъде праволинеен, когато става дума за ползите на монархията. Дали идващият му ход ще е да отнеме купите на Хари и Меган?

Дали е съвпадане, че шест седмици след встъпването си в служба крал към момента не е дал трофеи на Арчи и Лилибет, децата на принц Хари и Меган Маркъл? Освен това купите на херцога и херцогинята на Съсекс може да са „ в заплаха “, защото новият крал има „ безмилостна страна “ . Вижте какво допуска кралският специалист Кейти Никъл пред The Mirror.

Ако Хари и Меган продължат с офанзивите си против кралското семейство или продължат да опетняват монархията по някакъв метод, купите им могат да бъдат застрашени.

 Добави изложение

Припомняме ви, че Хари и Меган дадоха няколко изявленията. Сред тях най-запомнящо се беше скандалното изявление с Опра Уинфри , в което те подлагаха на критика освен членовете на кралското семейство, само че и самата институция.

„ Сега Чарлз е крал, децата на Хари и Меган Арчи и Лилибет имат право да бъдат известни като принц и принцеса, защото са внуци на монарха. Но, в случай че Хари и Меган продължат да приказват, Чарлз може да отприщи това, което тя назовава „ безмилостната си страна “, като държи купите надалеч освен от Арчи и Лили – които до момента в никакъв случай не са имали такива – само че и лишавайки Хари и Меган от техните ", прибавя още Кейти Никъл.

 

Хари и Меган не се опасяват да приказват намерено и да насочат недоказани обвинявания. Тяхното сериозно отношение към монархията постоянно е прекосявало в директни и индиректни обвинявания . Досега членовете на кралското семейство са запазвали безмълвие и са оставяли " бурята да отмине ". Но дали това ще продължи и в този момент, когато крал е на трона? Едва ли монархът ще разреши на сина си и снаха да продължат да петнят Короната, с цел да си обезпечат популярност и контракти за милиони .

Според Кейти Никъл Лилибет и Арчи ще получат трофеи едвам когато монархията възвърне доверието си в техните родители. Ако Меган и Хари продължат да петнят кралското семейство, мястото на всички е под въпрос.

Цялата тази кралска драма се развива тъкмо преди дълго чаканото излизане на записките на принц Хари . За тях се счита, че ще са цялостни с дискредитиращи разкрития. Други пък настояват, че сходни записки не съществуват. Те са били просто небивалица, с която Хари и Меган да манипулират починалата кралица Елизабет II.  

Същото важи и за документалната поредност за Netflix, която към този момент е подготвена. Тя ще бъде излъчена или до края на тази година, или при започване на идната. 

Може би крал Чарлз III изчаква тъкмо това - дали Хари и Меган ще предпочетат да изкарат няколко милиона от скандалните си изказвания, или ще слагат фамилията преди всичко.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР