Крал Чарлз III реши да се противопостави на решението на

...
Крал Чарлз III реши да се противопостави на решението на
Коментари Харесай

Крал Чарлз III реши да обяви война на охлювите, смята ги за вредители

Крал Чарлз III реши да се опълчи на решението на Кралското градинарско сдружение (RHS), което реалокира охлювите от графата „ вредители “ в категорията на „ другари “. Това оповестява Daily Star.

Фактът, че монархът разгласи война на пълзящите мекотели беше разказан от неговия непосредствен другар, известният градинар в Обединеното кралство и ефирен водещ Алън Тъчмарш. Според Тичмарш кралят изпитва „ изгаряща ненавист “ към охлювите, защото те обичат да се тъпчат с обичаните му растения.

Церемонията ще приключи с въздушен церемониал над Бъкингамския замък

Звездата градинар назова охлювите „ болежка в задника “ и сподели, че Чарлз III се е чувствал по същия метод. „ Виждаме краля много постоянно и непрекъснато да мърмори за охлюви . Не се опитвайте да казвате на хората, че те са наши другари, те са остаряла причина за безпокойствие “, сподели Тъчмарш.

Кралското сдружение счита охлювите за „ неразбираеми същества “ и поучава да не ги назоваваме вредители. „ Премахването на думата „ пакостник “ от охлювите предотвратява всички типове в групата да бъдат възприемани като нездравословни “, сподели доктор Анди Солсбъри, началник в сдружението.

Кралският биограф Катрин Майер споделя за познатите и непознати черти на нови монарх

В Обединеното кралство има минимум 12 типа охлюви. Повечето от тези мекотели се хранят с листа от растения, мъх и гъби. Има обаче и хищни охлюви, които ядат други типове охлюви и земни червеи.

По-рано беше обявено, че на коронацията си Чарлз III е настоял да се намаже с веганското масло, с цел да подчертае уговорката си към отбраната на животните.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР